7 april 2022

Tijd is niet te koop…of toch wel?

Tijd is niet te koop….of toch wel?

Niemand weet hoe oud hij of zij gaat worden en dat maakt tijd tot een van de kostbaarste dingen in jouw leven. Het hebben van een vitaal leven zorgt (hoogstwaarschijnlijk) dat je fitter ouder wordt. Hiermee creëer je dus extra tijd voor je zelf zoals veel onderzoeken inmiddels hebben uitgewezen.

De vraag is dus hoe je met de tijd die je gegeven is omgaat. Geniet je voldoende van dingen die voor jou belangrijk zijn zoals familie en vrienden of ben je alleen maar aan het werk? Steeds meer mensen maken hier bewuste keuzes in.

Sporten en tijd
De nummer 1 reden waarom mensen stoppen met sporten is omdat het teveel tijd in beslag neemt. Mensen willen geen 2 avonden in de week van huis zijn om bijvoorbeeld te gaan fitnessen. Dat houd je even vol maar op lange termijn haakt men toch af. Gelukkig zijn er tegenwoordig goede alternatieven!

EMS en tijd
EMS (electronic muscle stimulation) is de meest effectieve manier om in korte tijd je spieren te trainen. Onderzoek heeft uitgewezen dat je na 20 minuten evenveel afvalstoffen in je lijf zijn als wanneer je 3 uur in de sportschool zou hebben getraind. Zo creëer je meer tijd voor jezelf om te besteden aan zaken die waardevol je zijn.