17 augustus 2022

Samen bereik je meer….

Alleen is maar alleen, zo luidt het gezegde. Dit geldt ook wanneer je besluit aan je gezondheid te werken. Uit ervaring weten we dat 90% van de mensen die starten er niet in slaagt zelfstandig hun doel te behalen. De vraag of een samenwerking met een personal trainer zich loont is hiermee gelijk beantwoord.

Veel mensen zien personal training als een luxe maar de praktijk wijst uit dat het juist kosten bespaart op lange termijn. Een goede personal trainer helpt je niet alleen op het fysieke vlak maar zorgt er ook voor dat je gemotiveerd blijft. De combinatie van deze twee is essentieel voor het behalen van je doelen. Liever in een keer goed dan keer op keer het zelf proberen.

Natuurlijk is het van belang dat je een “klik” hebt met je personal trainer. Je zult tenslotte aardig wat tijd samen doorbrengen. Vraag jezelf dus af welke kwaliteiten jij belangrijk vindt bij een personal trainer.  Wees gerust kritisch, stel veel vragen en spreek je verwachtingen uit met een intakegesprek zodat je van elkaar weet waar de reis heen gaat.

In Ede bieden we bij Bodyvibes sinds 2019 personal training aan via EMS. Eigenlijk is het PT 2.0 door de powersuits die men tijdens de sessie draagt.