Voedingsadvies

Als consument zie je tegenwoordig door de bomen het bos niet meer op het gebied van voeding. Wat is nu echt goed voor je? Dan hoor je weer dit, dan hoor je weer dat….

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding. We hebben hier verschillende mogelijkheden voor. In een persoonlijk gesprek kijken we wat de beste oplossing is voor jou.  Je kunt zelfstandig aan de slag maar ook met begeleiding van een orthomoleculair therapeute.

Orthomoleculair therapeute

Orthowat? hoor ik je denken….Een orthomoleculair therapeute is specialist op het gebied van voeding. Wij hebben een directe samenwerking met Praktijk voor optimale gezondheid om onze klanten nog beter te kunnen helpen en oplossingen aan te kunnen bieden. Voor een optimaal resultaat kan je een 1 op 1 afspraak maken waarbij er een beginmeting gemaakt wordt. Deze meting gaat veel verder dan alleen je gewicht en vetpercentage. Er wordt tevens gekeken naar het functioneren van je organen, welke voedingsmiddelen bij jou passen en welke je beter kan laten.