Personal trainer Ede

Op de pagina van Sportschool Ede kan je lezen hoe de fitnessbranche zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Steeds meer mensen investeren in een personal trainer. De afgelopen jaren hebben uitgewezen dat dit geen trend is. Dit heeft een aantal redenen welke ik graag op deze pagina uit wil leggen.

Is een personal trainer iets voor jou?

De afgelopen 30 jaar heeft de fitnessbranche een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van curatief zijn mensen steeds meer preventief gaan denken. Mensen willen gezonder ouder worden en begrijpen dat bewegen daar een essentiële rol in speelt. We zijn massaal lid geworden van een sportschool met de gedachte dat dit de oplossing is om vitaal oud te worden. Maar….wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander. Sportscholen konden hun beloftes op het gebied van begeleiding niet waarmaken door gebrek aan personeel. Meer personeel betekent immers meer kosten en dus hogere abonnementsprijzen. Daarmee zouden ze zich uit de markt prijzen zeker met de komst van de low budget centra.

Koude kermis

Veel mensen raakten teleurgesteld in hun sportschool omdat ze niet de resultaten haalden waar ze op gehoopt hadden. Gemiddeld stoppen 4 van de 10 nieuwe leden binnen een jaar. Dit zijn natuurlijk dramatische retentiecijfers. Een lokale hockey- of voetbalvereniging zou op basis van deze cijfers niet eens kunnen bestaan. Maar wat als de sportschool dus geen soelaas bied?

In Nederland behoorde het hebben van een personal trainer meer toe aan mensen met een hele ruime portemonnee. De laatste jaren echter zie je hier dus een verandering in. We vinden gezondheid dusdanig belangrijk dat we bereid zijn hier in te investeren. Het aanbod is groot afhankelijk van welke eisen men stelt. Zo is het mogelijk om small group training te volgen om de kosten te drukken.

Bodyvibes en personal training

Bij Bodyvibes in Ede krijg je begeleiding van een ervaren personal trainer. Doordat we met de powersuits werken is het eigenlijk personal training 2.0. Daarbovenop staat een 20 minuten EMS sessie gelijk aan 2,5 uur sportschooltraining. Doordat je korter traint bespaar je tijd en geld! Op deze wijze is personal training bereikbaarder geworden voor veel mensen. Heb je naar aanleiding van deze pagina vragen dan kan je ons bereiken op 0318 256457 of boek hier een kennismaking.