Blog

16 januari 2023

EMS en diabetes

Wanneer je diabetes hebt dan vormt bewegen een belangrijke rol in je leven. Wat zijn nu de voordelen van bewegen met diabetes en welke beweegvorm past het beste bij jou? …………

17 augustus 2022

Samen bereik je meer….

Alleen is maar alleen, zo luidt het gezegde. Dit geldt ook wanneer je besluit aan je gezondheid te werken. Uit ervaring weten we dat 90% van de mensen die starten er niet in slaagt zelfstandig hun doel te behalen. De vraag of een samenwerking met een personal trainer zich loont is……

7 juli 2022

Het gevaarlijkste vet?

Niet iedereen is ermee bekend maar het meest gevaarlijke vet is niet direct zichtbaar en voelbaar. Het vet dat we wel kunnen voelen is het onderhuids buikvet. Dit is het vet tussen je buikspieren en…..

16 mei 2022

Is afvallen moeilijk?

Het antwoord kunnen we kort en bondig met een JA beantwoorden. De volgende vraag is dan; waarom is afvallen voor veel mensen lastig? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven maar….

7 april 2022

Tijd is niet te koop…of toch wel?

Tijd is niet te koop….of toch wel?

Niemand weet hoe oud hij of zij gaat worden en dat maakt tijd tot een van de kostbaarste dingen in jouw leven. Het hebben van een vitaal leven zorgt (hoogstwaarschijnlijk) dat je fitter ouder wordt. Hiermee creëer je dus extra tijd voor je zelf zoals veel ……

31 maart 2022

Vitaliteit, wat is dat?

Vitaal bij Bodyvibes

Je hoort er de laatste jaren veel over; Vitaliteit. Maar wat is dat nou precies? Een vitaal persoon is in balans, voelt zich prettig in zijn vel en kan goed omgaan met tegenslagen. De een lukt dit van nature beter dan de ander…….

1 maart 2022

Waarom juist sporten in de overgang?

Waarom juist sporten in de overgang?

Wanneer je in de overgang komt kunnen allerlei klachten de kop op steken. Zo kan het zijn dat je minder energie hebt, last van spieren en gewrichten, moodswings etc. Op een juiste manier bewegen….

24 februari 2022

EMS en rugklachten

EMS en rugklachten

Ruim 2 miljoen Nederlanders ervaren in meer of mindere mate rugklachten. In sommige gevallen is een bezoek aan de fysio noodzakelijk. Na de behandelingen van de fysiotherapeut….