Fitness-Ede

Fitness in Ede is een populaire activiteit om vitaal te worden of te blijven. Fitness biedt vele voordelen ten opzichte van andere (team)sporten. Een veel gehoord voordeel is dat je kunt gaan sporten op het moment dat het jou uitkomt. Er is tenslotte niemand die op je wacht. Voor de meeste mensen is dit echter ook een valkuil. Zonder voldoende commitment is men veel eerder geneigd om niet te gaan en let’s face it, dat zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken.

Fitness en de kunst van het volhouden

Het is zo’n zonde….Je start vol goede bedoelingen met fitness maar na een paar weken raak je al uit je ritme en laat je het voor wat het is. Je bent sponsor van de sportschool geworden. Jammer natuurlijk maar ook begrijpelijk. Starten met fitness kan net zo moeilijk zijn als bijvoorbeeld stoppen met roken. Hoe komt dat? We hebben het eigenlijk over gedragsverandering en dat is, zoals je waarschijnlijk wel weet, niet eenvoudig. Ons onderbewustzijn werkt met plezier beleven en pijn vermijden. Om fit te worden moeten we moeite doen ofwel het kost ons eerst energie. Dit is de pijnkant. De plezierkant volgt pas later. Hiervoor hebben we dus commitment nodig om uiteindelijk daar te komen.

Fitness en afleidingen

Een wijs persoon heeft ooit gezegd; “het gaat om de weg en niet om de eindbestemming”. Hmm….gedeeltelijk waar is mijn mening. Om je doel te behalen en je niet te laten afleiden is het van uiterst belang om je doel zorgvuldig te kiezen. Wat wil je dus echt bereiken en is dit bestand tegen alle hobbels op de weg die je gaat tegenkomen? Hoe komt het dat je nog steeds in de huidige fysieke/mentale verkeerd? Allemaal vragen waar je eerst een duidelijk antwoord op moet krijgen alvorens te starten met fitness. Aangezien fitness tegenwoordig veel mogelijkheden kent is het van belang de bewegingsactiviteit te kiezen die het beste bij je past.

Fitness en Bodyvibes

Bij Bodyvibes helpen we je graag met deze vragen. We hebben al 25 jaar ervaring in de fitnessbranche en weten welke valkuilen er zijn. Met ons unieke concept hebben we dat ondervangen. We beginnen met een uitgebreide intake zodat we helder krijgen waarom je echt wilt starten en of er fysieke klachten zijn waar we rekening mee moeten houden. Vervolgens ga je aan de slag met een personal trainer en maak je wekelijks afspraken (commitment). We maken de EMS sessies leuk en afwisselend zodat die 20 minuten ook nog eens voorbij vliegen. Mocht je nav van het bovenstaande geïnteresseerd zijn geraakt dan kan je ons bellen 0318 256 457 of boek hier een kennismakingsafspraak.