Afvallen in Ede

Wie hulp zoekt met afvallen heeft in Ede een ruime keuze. Er zijn veel mogelijkheden maar welke past het beste bij jou? Op deze vraag kan niet eenvoudig antwoord gegeven worden. We zijn immers allemaal anders. Toch kiezen veel mensen random maar iets. Vaak omdat ze via een bekende enthousiast zijn geraakt over een bepaald dieet. Op deze pagina hoop ik de keuzestress te beperken en je op de goede weg te helpen om op een voor jou juiste wijze af te vallen.

Zorg voor een juiste motivatie

Op de pagina van fitness-Ede heb ik al aangegeven dat het zeer belangrijk is wat je innerlijk drive is om te starten met gedragsverandering. Net zoals het starten met bewegen is het aanpassen van je voeding niet eenvoudig. Hoevaak heb jij al eens een dieet geprobeerd en na 12 maanden uiteindelijk weer zwaarder woog dan toen je startte? Stap 1 is dus het vinden van the WHY! Is het kwijtraken van kilo’s voldoende motiverend of moet je iets dieper graven en schuilt daarachter een meer intrinsieke motivatie? Tijdens het afvallen zul je zeker hobbels op de weg tegen gaan komen. Indien je de juiste motivatie zullen deze hobbels geen probleem vormen en houd je je ogen gericht op het grotere doel.

Welk afvalprogramma past bij mij?

Zoals ik al aangaf is dat voor elk individu weer anders. Er is helaas geen standaard programma waar iedereen mee geholpen is. Keuze voldoende in ieder geval. Denk aan koolhydraatarm, ketose, intermittent fasting, Cambridge dieet etc. Ongetwijfeld zul je met elk van deze programma’s afvallen. Echter…voor hoe lang? Daarbovenop heb je wellicht nog klachten op het gebied van voeding. Op welke voeding reageer ik goed of kan ik misschien sommige voeding beter mijden?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen laten steeds meer mensen een DNA test uitvoeren op het gebied van leefstijl/voeding. Deze test hoef je maar eenmalig te laten uitvoeren omdat je eigenlijk een soort blauwdruk hebt en weet je welke voeding het beste bij jou als individu past. Dergelijke testen zijn niet heel goedkoop maar hoef je dus maar eenmalig te doen. Praktijk voor optimale gezondheid bied onder andere deze DNA testen aan. De therapeute zal van te voren bespreken welke test het meest geschikt is en zal ook de test nabespreken zodat je weet waar je aan toe bent met duidelijke richtlijnen.

Bodyvibes en afvallen

Voor wie in Ede hulp zoekt met afvallen is dus bij Bodyvibes aan het juiste adres. Naast beweging zorgt onze orthomoleculair therapeute voor het juiste programma om blijvend af te vallen. Wel zo makkelijk om alles onder een dak te hebben! mocht je interesse hebben na het lezen van deze pagina boek dan hier een kennismaking.